Tips Ringkas

Klik gambar dibawah utk melihat dengan lebih jelas utk gambar lain dan jadual ukuran. 
​Sila pilih saiz dan klik "ORDER DISINI >>" utk buat pesanan bg item ini.

AD06 02 Raudhah BabyBlue

MS06 04 Qairaa- Navy Blue

MC01 Delima - DL344
MS06 04 Qairaa- Navy Blue
Jenama: Zerra
Kod Produk: MS06 04 Qairaa- Navy Blue
Ketersediaan: Sold Out

Harga: RM 79 RM 69

.
Sila Pilih Saiz Anda
* Size:

Cepat! Stok diatas mungkin yang TERAKHIR!
Kuantiti:  

MS06 04 Qairaa- Navy Blue

  • ==============
    QAIRAA BLOUSE
    ==============
    .
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    COLOR : 5 COLOR
    MATERIAL : COMO CREPE
    .
    .
    JOM KITA TENGOK APA YG BEST SGT PASAL BLOUSE QAIRAA NI 
    .
    .
     CUTTING KAT PINGGANG
    Fuhh yg ni part paaaaling BEST utk uolls. Design cutting di pinggang dan kembang di bawah mcm ni boleh jadikan awak2 nampak kurus..! Serius tau.. 

     KEMBANG DI BAHAGIAN BAWAH
    Bila dh kembang boleh la cover bahagian pinggul supaya laaaagi sopan
    .
     MESRA WUDHUK
    Lengan berbutang so senang la nk ambil wudhuk
    .
     BREASTFEED FRIENDLY
    Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
    .
     MATERIAL YANG MEWAH
    Semua dh sedia maklum kain Como Crepe yg selesa, tak panas, lembut dan jatuh terletak
     
  • .
  • ✔ TIADA Return/Refund utk Item ON SALES
    .
    -> Sgt2 SELESA & SEDAP dipakai
    -> 100% JAMINAN kepuasan
    .
    Hanya saiz baju yang ada dlm stok dipamerkan diatas.
    Status stok adalah LIVE. Sila Pilih saiz diatas, Kemudian KLIK 
    >> "ORDER DISINI!" untuk buat pesanan.

>
Special Offer
View Mobile / Standard