Tips Ringkas

Klik gambar dibawah utk melihat dengan lebih jelas utk gambar lain dan jadual ukuran. 
​Sila pilih saiz dan klik "ORDER DISINI >>" utk buat pesanan bg item ini.

SM15 003

CuMelle 07 Terracotta

SM15 002
CuMelle 07 Terracotta
CuMelle 07 Terracotta
Kod Produk: CuMelle 07 Terracotta
Ketersediaan: Ada Stok

Harga: RM 39

Inclusive GST
Kuantiti:  

CuMelle 07 Terracotta

Exclusive Matte Lip Cream
.
Antara Kesan Serta Merta 
memakai CuMelle - Exclusive Matte Lip Cream
.
1) Light Feeling.
Lip cream ni terasa sgt ringan spt
tidak memakai lip cream. Tidak terasa berminyak.
.
2) Non Transferable.
Ini sgt2 best, sbb once dah siap pakai lip cream ni,
dia tak melekat dkt cawan. Kalau cium pipi hubby pun x lekat.
.
3) Color Stay Formula.
Warne akan lekat pada bibir dan kesan yg lama.
~ 4 jam. Tapi tiada masalah utk berwhuduk. 
kerana warna adalah jenis serap air. seperti kunyit.
.
4) Fresh Aroma.
Buka jer botol, dah best bau yg segar.
Tidak bau tengik spt bhn kimia.

Utk sis mendapat Bibir yg Cantik dan Sihat,
CuMelle di formulasikan dgn bahan2 Mewah Semulajadi Khas utk
Merawat Bibir dan Mencantikkan secara semulajadi.
.
Kita Formulasikan dari:
1) Castor Oil
2) Madu
3) Aloevera
4) Pepermint Oil
5) Serum
>
Special Offer
Produk Lain
View Mobile / Standard