Testimoni Pelangan Baju Muslimah

Baju Muslimah
Baju Muslimah

Seri Rahayu · Works at Malaysian Government
pd yg blm shopping kat sini, tlg lah…jgn tggu lama2 lg…kempunan nnt :p sy dh dpt bj yg diorder n superb! material yg sgt lembut dan berbaloi dgn hrga yg ditawarkan…jgn risau, if saiz x sepadan, akk yg cntik n baik ni sedia mbantu…kan akk kan? :))

Tidak tahu mau komen apa tapi yang pastinya semua produk yang terdapat dalam SWEET MUSLIMAH “Very Sweet as SweetMuslimah Named..” Puas hati ooooo, tanya and bincang jak dari segi size hingga tukar size semuanya boleh bawa berunding dengan owner…so sweetkan.. 

Saifah Aziah · Following · Berkhidmat untuk anak bangsa at SMA Mahmudiah · 406 followers
keselesaan dalam pemakaian dan kepuasan dalam berfesyen ada di sini.. Saya suka menyarungkan pakaian sweet muslimah kerana 2 faktor tadi.. selesa dan trendy.. rugi jika anda belum mencubanya…

Dapatkan Kupon Diskaun PERCUMA disini >> http://sweetmuslimah.gr8.com

Isma Aiza · Executive at Maybank Berhad
First time sy beli terus 3 helai…bajunya mmg best..kain sejuk…jgn tgu lagi…beli jgn xbelk…xbeli rugi…stock pun terhad…saya lambat mesti xsempat.

Narimah Ismail · Consultant at Independent Consultant

baru cuba beli tapi sangat puashati dgn jubah cotton yg sangat cantik dan selesa..Terimakasih SweetMuslimah..memang nak beli lagi..

Nadiah Nadya Nad · Universiti Malaysia Sabah

stuju la dgn testimoni2 yg kt bwah ni.sy da cuba,mmg slesa dn cntik. :)

Adila Nm · UiTM Sungai Petani, Merbok, Kedah

saya baru first time try beli online ni…dan saya sangat puas hati..mungkin akan beli kat akak lagi…service yg sangatt baik

Melati Hassan · Puteri Nursing College (Group 5)

Sangat puas hati with the product…maybe next time jual baju kanak-kanak muslimah pulak….. buat baju sama untuk ibu n anak….

Nurul Husni Idayu Zolkiply · Follow · SMK Agama Nurul Ittifaq

Alhamdulillah..sweetmuslimah sgtla sweet..2x order sgtla b’puas ati..hri2 sweet..;))
Dapatkan Kupon Diskaun PERCUMA disini >> http://sweetmuslimah.gr8.com

Nor Hashila Mohd Hirmizi · Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang

First time beli dengan Sweet Muslimah, servis sangat baik, baju sangat awesome!!! sukeeee.. insyaAllah akan jadi returning customer d masa hadapan!!

Jenny Al-Wahid

Salam..mula2 rasa keberatan juga la beli secara online tp tgk pnya tgk satu2 bajunya tiba2, tergerak pla hati utk memiliki produk SweetMuslimah ni..Alhamdulillah, produknya memang kualiti..kata org alah membeli menang memakai..
baju muslimah, baju muslimah online, tshirt muslimah, jubah princess, jubah umbrella, blouse muslimah
Share

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>