Program Affiliate SweetMuslimah.com

Affiliate
Affiliate

★Anda Ada BLOG?
★Blog anda TIDAK buat duit?
★Mahu menjana wang TUNAI dari Blog Anda ?

★★PERCUMA! Tanpa Modal!★★
Kini peluang TERHAD dibuka kepada semua pemilik blog, Untuk menjadi agen affiliate kami dan menerima Wang TUNAI setiap bulan hasil dari komisen yang dijana.

Program ini sangat mudah dan ringkas. Ramai telah menjana komisen dari program ini sejak ia mula di perkenalkan.

Cepat, Klik link/gambar dibawah untuk daftarkan Blog anda dan terus menjadi agen kami secara PERCUMA!!
klik >> http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/index.php

SweetMuslimah.com dengan berbesar hati melancarkan program Affiliate bagi memberi peluang kepada semua masyarakat di Malaysia untuk sama2 mengambil kesempatan buat duit dengan mudah. Dimana Di SweetMuslimah.com, produk kami memang terbukti berkualiti dan servis yang mantap menyebabkan beribu2 pelanggan berbelanja dengan kami. Jd, untuk berkongsikan kekayaan ini kepada semua, lahirlah program ini. Klik Gmbr/link dibawah untuk bersama2 masyuukkk setiap bulan.
klik >> http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/index.php

Program kami adalah PERCUMA untuk 1000 ahli pertama, Ia mudah untuk mendaftar dan tidak memerlukan pengetahuan teknikal. Program affiliate adalah sangat2 terkenal kepada OTAI2 internet marketer dalam MENJANA pendapatan beribu ringgit dengan hanya menolong mempromosikan produk kami. Secara asasnya ahli affiliate akan membawa trafik(pelawat atau rakan2) kelaman web kami dan menjana pendapatan berupa komisyen dengan setiap jualan yang berjaya.

AffiliateBanner

Bagaimana Ia Berfungsi?

Apabila anda menyertai program affiliate kami, anda akan dibekalkan dengan pelbagai banner dan link teks untuk anda letakkan dalam laman anda. Apabila pengguna klik pada salah satu link anda , mereka akan dibawa ke laman web kami dan aktiviti mereka akan dikesan oleh perisian affiliate kami. Anda akan mendapat komisen berdasarkan jenis komisen anda .

Beriku adalah TERMA DAN SYARAT ketika menjadi agen affiliate SweetMuslimah.com
Kegagalan mematuhi terma dan syarat ini mengakibatkan keagenan diTAMATkan serta merta dan komisen anda adalah tidak SAH.

Terma dan Syarat
1. Pembelian menerusi link affiliate sendiri tidak dibenarkan. Komisen tersebut akan dihapuskan jika ia dikesan.
2. Komisen adalah berdasarkan jumlah harga barang yang dibeli dan tidak termasuk kos postage.
3. Komisen akan diberikan kepada order yang telah lengkap. Dimana Pihak SweetMuslimah telah menerima bayaran penuh dari pelanggan.
4. Komisen hanya akan dibayar sekiranya jumlah komisen semasa melebihi syarat minima yang ditetapkan.
Rujuk ruangan agen nanti untuk syarat komisen minima.
5. Komisen akan dibayar pada 7hb setiap bulan kecuali jika hari tersebut adalah cuti umum.
6. Jika berlaku pertindanan jualan,maka agen affiliate terakhir akan dianugerahkan komisen berkenaan.
7. Komisen akan diberikan kepada “latest referal” sahaja. Contohnya Si A mempromosikannya kepada Alia. Kemudian Si B juga mempromosikan kepada Alia lalu beliau membelinya. Sistem akan menganugerahkan jualan tersebut kepada Si B kerana beliau adalah referal yang terakhir.
8. Dilarang sama sekali mempromosikan link affiliate anda di fanpage SweetMuslimah.com. Agen yang didapati membuat promosi link di Page SweetMuslimah, akan di batalkan keahlian seumur hidup dan komisen anda adalah di sah.

Daftar Sekarang, klik >> http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/index.php

Share

Comments ( 2 )

  1. Rosmiza Ali

    Assalamualaikum! Datang singgah sini dari #KBBA.. Sorry lambat terjah.. sweetmuslimah ni jual produk apa? Rosmiza Ali Official Blog™

  2. Norhasniza Khalid

    salam kenal dari mamaniza.com singgah dari kelab blogger abg ben... :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>