Yusni Idris

Published: 6 articles

Koleksi Terbaru Sweet Muslimah – Baju Kurung Cotton

Alhamdulillah, Sweet Muslimah telah menambah koleksinya Atas permintaan peminat Sweet Muslimah yang kebanyakannya bekerja di pejabat dan harus menggayakan pakaian yang formal dan sopan, maka kami telah menambah koleksi baju kurung cotton. Terdapat 4 pilihan warna yang sweet & menawan: 1. Pink 2. Ungu 3. Hijau 4. Kuning Stock sangat2 terhad, hanya 200 pcs sahaja […]

Share

PENDAPATAN ISI RUMAH HANYA BAYAR HUTANG?

Assalamualaikum dekkk.. Hari ni akak nak share tentang artikel ni, which akak baca di link ni: Pendapatan isi rumah hanya bayar hutang? Biar betul dekkk? Ke tak betul? Jom kite cek kat mana status kewangan kite, jom jom jom 1. Pendapatan lebih dari perbelanjaan -> ni dah cukup bagus dekkk, boleh saving 2. Pendapatan ngam2 […]

Share

Dr Azizan Osman, Pakar Pemasaran No.1 Malaysia

Semua manusia adalah hebat, kamu lupakah kamu adalah champion? champion dari berjuta2 sel, tapi kamu la yang terhebat dan menang, lalu berkembang menjadi manusia.. Cedoklah ilmu yang disampaikan, tapis dan amalkan.. 1. Jangan percaya cakap orang, sehingga kamu sendiri mencubanya… 2. Jangan salahkan orang lain kalau kamu tidak berjaya, sebaliknya post mortem di mana silap […]

Share

GARAJ WANG 3.3.3

SUSAHNYA HUTANG BANYAK DEKKKK… Akak sebenarnya baru balik dari┬áprogram Super Highway Wang (JB, 27-29 Nov 2013) Akak menuntut ilmu psl duit dgn Abang Abu.. Siapa kenal abang Abu angkat tangan! hehehe.. okla, akak nak SHARE sesuatu dgn korg.. Pengalaman akak sendiri tau.. bukan rekaan semata2 ye.. Begini kisahnya.. Habis belajar u, terus dapat kerja sebagai […]

Share

ASSALAMUALAIKUM

Assalamualaikum semua peminat2 sweet muslimah Tujuan blog ni di wujudkan adalah utk kak yus share info2 menarik, tips2 yg berguna & berbincang isu2 yg dpt menambah kan ilmu kita.. no gossip2 ok.. gossip dosa ya!

Share