400 Buah Buku Untuk Di Beri PERCUMA!

Mudahnya Menjemput Rezeki

Diatas rasa ingin berkongsi manfaat dan ilmu yang telah kami pelajari dari buku Mudahnya Menjemput Rezeki, kami di Sweet Muslimah akan memberikan buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki kepada semua pelanggan yang membeli sekurang2nya 3 item keatas. Buku ini adalah ringkasan dari buku asal yang lebih mendalam kandungannya. Buku ini sangat2 perlu dimiliki oleh semua umat islam supaya lebih memahami maksud REZEKI itu sendiri. Pastikan anda tidak terlepas peluang ini kerana stok buku ini sudah semakin surut. Hanya yang terawal membuat pesanan 3 item keatas akan mendapatnya. Buku ini akan dimasukkan secara automatik setelah item pesanan dalam troli mencapai 3 item.

Nantikan juga stok2 baru kami yang bakal dan telah kami kemas kini dilaman web www.sweetmuslimah.com
Stok adalah TERHAD.

Jika terdapat sebarang komen, sila komen dibawah.
Like dan Share post ini kepada rakan2 anda semuga memberi manfaat juga.

Share

Comments ( 2 )

  1. Norulhuda Othman

    tuan, Saya, mahu buku...dan Saya x dapat buku baca Rezeki.

  2. firdaus.yusoff

    Sekiranya Puan telah membuat pesanan 3 item keatas,dan dalam tempoh semasa tawaran ini dilancarkan, kemungkinan packaging team kami terlepas pandang item ini untuk pesanan puan. Sila email sales team kami untuk mendapatkannya. Mohon maklumkan ID belian puan kepada sales team kami. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>